Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Bli medlem, beställ, betala och få vinet hemlevererat

VIN /

Australian Wine Club startar e-handel med prenumerationstjänst

Nu lanserar Australian Wine Club en ny e-handelslösning för direktförsäljning av vin med alla skatter inkluderade. Initialt finns tjänsten tillgänglig för 2 000 medlemmar, i nästa steg i början av 2008, för alla. Den nya tjänsten innebär att man kan köpa en årsprenumeration av vin som levereras direkt hem fyra eller sex gånger per år. Vinet som beställs kommer i av sommelier specialkomponerade lådor, så kallade Cellar in a Box™.

Kvalitetsviner från hela världen
I slutet av november kan Australian Wine Clubs medlemmar som bor i Stockholm och Göteborg anmäla sig till den nya prenumerationstjänsten för direktförsäljning och hemleverans av vin. I nästa steg, som sker i mars 2008, väntar en bred konsumentlansering för direktförsäljning av kvalitetsviner från hela världen enligt två koncept; handel av valfria flaskor och en årlig prenumerationstjänst.

Prenumerera på Cellar in Box™ – en vinkällare i miniformat

Den nya prenumerationstjänsten lanseras den 26 november och innebär att man kan välja mellan olika specialkomponerade lådor, Cellar in a Box™. Innehållet består av 12 flaskor som inte kan köpas på Systembolaget, antingen blandade vita och röda viner som passar för säsong eller enbart röda. Priset för en låda är 1 200 kr eller 1 440 kr och då är skatt och moms inräknat. Lådorna kan beställas med hemleverans fyra eller sex gånger per år. Alla som vill prova tjänsten kan gratis registrera sig som medlem på www.australianwineclub.se och därefter anmäla sig till prenumerationstjänsten.

Vår e-handelslösning vänder sig till alla som tycker om att njuta av ett gott vin. Att handla vin på detta seriösa och bekväma sätt, med alla skatter inräknade i priset och dessutom med hemleverans, har våra medlemmar efterfrågat sedan länge. Tack vare den nya lagen som kom till i juni är det nu äntligen möjligt för oss att erbjuda det för våra medlemmar. Vi räknar med att prenumerationerna i det här första steget kommer att gå åt fort, så det är först till kvarn som gäller, säger Mark Majzner, grundare och vd för Antipodes Premium Wines.

Det är en trygg och säker tjänst att handla hos Australian Wine Club då företaget redan har betalat alla skatter och moms till Skatteverket. Ingen låda kan fastna i tullen och ingen medlem riskerar att taxeras i efterhand.

Bakom Australian Wine Club, som är Sveriges största vinklubb med över 18 000 medlemmar, står vinimportören Antipodes Premium Wines. Sedan 2004 har företaget försett vinklubbens medlemmar med kvalitetsviner från hela världen som inte finns tillgängliga på Systembolagets hyllor. Exempel på länder som vinerna kommer från är Spanien, Australien, Frankrike, Italien och Nya Zeeland.

Om Antipodes Premium Wines
Antipodes Premium Wines är en alkoholimportör som erbjuder kvalitetsviner och annan alkohol från hela världen som inte finns tillgängligt på Systembolaget. Kunder är restauranger och konsumenter som handlar genom Antipodes Premium Wines sex vinklubbar; Australian Wine Club, Vinfynda, American Express kundklubbar; goldwineclub.se, platinumwineclub.se och centurionwineclub.se samt Malmö Aviations kundklubb; malmoavationwineclub.se. Antipodes Premium Wines har i sina sex vinklubbar totalt 25 000 medlemmar.

Relaterade inlägg:

  1. Frågor och svar – Antipodes Premium Wines (21.7)
  2. Ny vinkel på vinet (16.7)
  3. Frågor och svar – lagen och marknaden (10.7)
  4. Produkterna hos Australian Wine Club (9.4)
  5. Australian Wine Club erbjuder vin och service som vida överstiger Systembolagets (8.3)