Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Nytt gott kvällssnacks med mörk choklad och bitar av jordgubbar

EFTERRÄTT /

Special K lanserar njutbara flingor

Efter succén med Special K Red Berries lanserar Kellogg’s sin andra produkt i sitt kvällssnacks sortiment. Special K Dark Chocolate & Strawberry har krispiga flingor av ris och vete och är en utsökt blandning av flingor doppade i mörk fyllig choklad och söta bitar av jordgubbar. Unna dig en skål Special K Dark Chocolate & Strawberry när du är sugen på något riktigt gott och smakrikt framåt kvällen.

Då det ofta går flera timmar mellan middag och sömn njuter många av något gott sent på kvällen för att stilla sötsuget. Sedan tidigare finns kvällssnacket Special K Red Berries och Kellogg’s utökar nu sortimentet med; Special K Dark Chocolate & Strawberry, deras första flingor med både choklad och bär.

Special K Dark Chocolate & Strawberry är spröda ris- och veteflingor med söta bitar av jordgubbar och inslag av flingor doppade i fyllig mörk choklad. De chokladdoppade flingorna är krispiga och färgar inte av sig i mjölken. Om du är en av dem som vill ha något gott fram mot kvällen så välj en skål Special K Dark Chocolate & Strawberry med iskall mjölk, en njutning både för sinnet och samvetet.

– Många kvinnor blir sugna på något gott framåt kvällen och vill ha något som både är smakrikt och njutbart. Vid lanseringen av Special K Red Berries märkte vi att efterfrågan av goda och sunda kvällssnacks är oerhört stor. Vi vill kunna erbjuda kvinnor bra och goda alternativ och vi är därför väldigt glada att kunna lansera Special K Dark Chocolate & Strawberry, säger Steen Koch, nordisk marknadsdirektör, Kellogg’s.

Populär klassiker
Kellogg’s Special K har funnits på den svenska marknaden sedan 1960 och har under åren blivit en såväl omtyckt som välkänd produkt i de svenska hemmen. Kellogg’s har under åren vuxit ”bortom frukost” och Special K Red Berries med krispiga fligor och söta bär blev Kellogg’s första satsning inom kvällssnacks sortimentet. Förutom Dark Chocolate & Strawberry och Red Berries finns Special K även som Classic och Fullkorn. Samtliga bitar av bär i Kellogg’s Special K Red Berries och Dark Chocolate and Strawberry är frystorkade.

Full distribution under våren 2009. Cirka pris 29,90 kr.

Relaterade inlägg:

  1. Jordgubbar (20.1)
  2. Choklad (18.3)
  3. La Salle Muscat – sött vitt vin som passar utmärkt till jordgubbar (18.3)
  4. Café Brownie i två smaker – choklad och hasselnöt (16.5)
  5. Jordgubbar och glass (16.4)