Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Mrs Cheng’s Kycklingwok

VARMRÄTT /


Ingredienser

–    300 g strimlad kycklingfilé
–    3 msk Mrs Cheng’s Mushroom Soy
–    1 röd paprika
–    ½ purjolök (eller andra strimlade grönsaker)
–    1 burk Mrs Cheng’s Bambuskott eller Vattenkastanjer
–    1 paket Mrs Cheng’s Wok noodles

Gör så här
Marinera den strimlade kycklingen i Mrs Cheng’s Mushroom Soy och strimla grönsakerna. Öppna burken med bambuskotten eller vattenkastanjerna och skölj med kallt vatten. Skölj också nudlarna och låt vattnet rinna av.

Hetta upp lite olja i en wokpanna och woka kycklingen nästan färdig. Tillsätt grönsakerna och woka ett par minuter på hög värme. Tillsätt till sist nudlarna och låt dem bli varma.

Smaklig måltid!

Relaterade inlägg:

  1. Biff med cashewnötter – av Anne Cheng (27.4)
  2. Het shitake- och oliv-wok med honungssalami (14.5)
  3. Halstrad lax med asiatisk sallad (11.6)
  4. Strimlad biff med bambuskott (8.6)
  5. Surat Thani (6.8)