Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

”Black is back”

DRYCK /

Nya Smirnoff Black No.55 för dig som söker något utöver det vanliga

Till hösten lanseras Smirnoff Black No.55 i en ny elegant flaska som väl framhäver produktens exklusiva image och innehåll. Smirnoff Black No.55 är en premiumvodka, omsorgsfullt framtagen genom en över hundra år gammal rysk destilleringsmetod. Med sin unika karaktär är Smirnoff Black No. 55 det perfekta valet för den som söker mer sofistikerade drinkar och cocktails.
Intresset för cocktails är idag större än någonsin. Att beställa in en spännande cocktail på krogen eller att ställa till med ett cocktailparty har blivit allt vanligare. Smirnoff Black No.55 är en karaktäristisk vodka med en utsökt mjuk och harmonisk smak, vilket gör att den passar utmärkt för mer eleganta drinkar och cocktails. Naturligtvis kan Smirnoff Black No.55 även avnjutas precis som den är, frusen eller över is.
Utöver smaken utmärker sig Smirnoff Black No.55 genom sin nya exklusiva och stilrena design. Flaskan, som går i klart glas med tryck i svart och guld, förmedlar en känsla av både kvalitet och lyx

– Smakmässigt bjuder Smirnoff Black No.55 på en vodkaupplevelse utöver det vanliga och med en ny exklusiv flaska stärker vi produktens image som ett premiumvodkamärke ytterligare, säger Magnus Bååthe, Brand Manager för Smirnoff på Diageo.

Vodka med tradition

Nyckeln till Smirnoff Black No.55s unika karaktär är man har återupplivat den gamla och lovordade ryska traditionen med små tillverkningsserier och destillering i kopparkärl. Vodkan som framställdes enligt denna metod avnjöts redan under Rysslands guldålder på 1700-talet av den ryska aristokratin och av självaste tsaren.

Smirnoff Black No.55 i ny kostym kommer ut på marknaden i september 2006. Vodkan serveras på utvalda restauranger och krogar i Sverige och ingår i Systembolagets beställningssortiment. Priset är 289 kronor för 700 ml. Varunummer är 70130. För inspiration bifogas några drinkrecept.

Relaterade inlägg:

  1. Fakta om Black Velvet (25.1)
  2. Black Velvet Clear (25)
  3. Black Velvet Ginger (25)
  4. Black Bottle (13.6)
  5. Black Velvet White (13.4)