Baileys-snittar á la Markus Aujalay

Till Baileys Original
Melon med en twist av prosciutto och hetta som förfinar smaken av choklad.
Vattenmelon
Skivad prosciutto
Färsk röd och grön chili
Färsk basilika
Rostade pinjenötter
Olivolja
Salt och svartpeppar

Tärna melonen. Skiva chilin tunt. Blanda melon och chili med olivolja och
smaka av med salt och peppar. Sätt prosciutto, basilika och melon på
drinkpinnar och strö på pinjenötter.

Till Baileys Mint
Syrliga gambas med influenser från Västindien och en smak av mynta.
Råa gambas
Mango
Rostade kokosflingor
Färsk mynta
Limesaft
Olivolja
Salt och peppar
Malda espressobönor

Tärna mangon fint. Stek gambas i olivolja och skär ner. Blanda med mango och
smaka av med kokos, limesaft, olivolja, salt och peppar. Vänd ner mynta och
lägg på skedar. Strö över kaffepulver.