Matochdrycker.se

Välkommen till vår matsida!

Tips och recept på mat och dryck

Yosa – havremål för känsliga magar

VARMRÄTT /

Med bakterier som håller dig frisk

Nu finns Yosas produkter tillgängliga i stor skala i den svenska dagligvaruhandeln. En god nyhet för den allt större grupp svenskar som i dag väljer laktosfria produkter. Yosa innehåller dessutom probioter, så kallade nyttiga bakterier som hjälper till att hålla magen i form.

Allt fler väljer i dag livsmedel som inte innehåller laktos. Yosas produkter tillverkas av havre som, utöver att det är fritt från laktos, har en rad positiva egenskaper. Det är hälsosamt och närande och ger en bra mättnadskänsla. Dessutom innehåller produkterna probioter, så kallade nyttiga bakterier som allmänt anses bra för matsmältning och immunförsvar.

Yosa står för ett helhetstänkande och produkterna är inte bara bra för magen utan även för miljön.
Bland annat används närproducerade ingredienser i så hög grad som möjligt och produktionen sker med miljöcertifierad energi.

Produkter som vårdar magen
Havremål Blåbär-Banan – En helt ekologisk produkt med den härliga blandningen blåbär och banan.
Finns i paket med två produkter à 125 g. Cirkapris 16–18 kr.

Havremål Vanilj – Gott och nyttigt frukost- och mellanmål med mjuk smak av vanilj. Finns som bägare à 400 g. Cirkapris 15–18 kr.

Havremål Skogsbär – Ett mättande frukost- eller mellanmål fullt av smakrika bär från skogen. Finns både som bägare à 400 g och som paket med två produkter á 125 g. Cirkapris 15–18 kr.

Produkterna finns att köpa i din ICA-, Coop-, Axfood- och Bergendahlsbutik. I sortimentet ingår även de ekologiska smoothisarna Mango-Vanilj och Hallon-Röda vinbär samt Havremål Jordgubb-Banan, Havremål Persika-Passion, Havremål Äppel-Kanel och ekologiska Havremål Röda Bär.

Relaterade inlägg:

  1. Njut till fullo av en rykande god kopp kaffe (6.6)
  2. Sortiment – AXA Harmoni (6.1)
  3. Nya produkter i Mrs Cheng´s sortiment (5.8)
  4. AXA Sportgryn (5.2)
  5. Sortiment Gevalia Cappucino (5.2)