Sortiment Gevalia Cappucino

Gevalia Cappuccino är snabbkaffeblandningar som innehåller lättsötat kaffe och mjölk samt i vissa fall bitar av choklad som sakta smälter i koppen. Med Gevalia Cappuccino gör du enkelt en cappuccino eller latte hemma, utan att ha en espressomaskin till hjälp. Tillsätt bara hett vatten i en kopp, rör om och njut!

Gevalia Cappuccino Marabou
Gevalia Cappuccino Marabou är en chokladdoftande cappuccino med små bitar av mjölkchoklad. Förpackningen innehåller 8 portionspåsar (176 g), cirkapris: 25 kr.

Gevalia Cappuccino Daim
Gevalia Cappuccino Daim är en krämig cappuccino som innehåller små bitar av Daim och har en smak av choklad och karamell. Förpackningen innehåller 8 portionspåsar (168 g), cirkapris: 25 kr.

Gevalia Cappucino Toblerone
Gevalia Cappuccino Toblerone är en krämig cappuccino som innehåller små bitar av Toblerone och med en smak av choklad, mandelnougat och honung. Förpackningen innehåller
8 portionspåsar (168 g), cirkapris: 25 kr.

Gevalia Cappuccino Marabou Premium
Gevalia Cappuccino Marabou Premium är en krämig cappuccino som innehåller små bitar av Marabou Premium. I nuläget finns Gevalia Cappuccino Marabou Premium ej med den nya teknologin för skum. Förpackningen innehåller 8 portionspåsar (176 g), cirkapris: 25 kr.

Gevalia Latte Macchiato
Gevalia Latte Macchiato är en caffe latte med extra mycket mjölksmak. Förpackningen innehåller 8 portionspåsar (148 g), cirkapris: 25 kr.

Gevalia Cappuccino Original
Gevalia Cappuccino Original är en lättsötad, krämig cappuccino med mild kaffesmak. Produkten finns i en förpackning med 10 portionspåsar (144 g) och i en 230 g burk som räcker upp till 18 portioner. Cirkapris: 18 kr respektive 22 kr.

Gevalia Cappuccino Less Sweet Taste

Gevalia Cappuccino Less Sweet Taste är en krämig cappuccino med mild kaffesmak utan vanligt socker. Produkten finns i en förpackning med 10 portionspåsar (144 g) och i en 230 g burk som räcker upp till 18 portioner. Cirkapris: 18 kr respektive 22 kr.

Gevalia Cappuccino Irish Cream

Gevalia Cappuccino Irish Cream är en lättsötad cappuccino med en distinkt smak av Irish Cream. I nuläget finns Gevalia Cappuccino Irish Cream ej med den nya teknologin för skum. Förpackningen innehåller 10 portionspåsar (144 g). Cirkapris: 18 kr.