Niclas Wahlgrens thailändska nudelwok med Quorn Strimlor

Ingredienser:

Niklas Wahlgren_Matbilder_090902 4417

300 g Quorn Strimlor

3 msk olivolja

1 röd lök

3 vitlöksklyftor, finhackade

5 cm ingefära, finhackad

1 citrongräs

1 röd chili, finhackad

100 g haricot verts

1 röd paprika, skuren i bitar

100 g rödkål, strimlad

8 shiitake svampar, delade

1 msk röd curry

1 lime

3 msk soja eller fisksås

150 g fullkornsnudlar

1 dl jordnötter

2 dl papaya, skuren i kuber

1 näve färsk koriander, grovt hackad

Hetta upp olivolja i en stor panna, fräs lök, vitlök, ingefära, citrongräs och chili under omrörning

i 3 minuter. Tillsätt Quorn Strimlor och haricot verts och efter några minuter, de resterande

grönsakerna. Skaka pannan något och rör om.

Blanda ut den röda curryn med 1 dl vatten och tillsätt den tillsammans med limejuice, soja eller

fisksås och nudlar, rör runt väl i pannan. Häll upp woken i ett vackert fat och strö över

jordnötter, papaya och färsk koriander. Garnera med en limeklyfta.