Grillad Quornfilé med bön- & bulgursallad samt limeyoghurt

Till 4 personer:

4     Quornfiléer
2 dl    bulgur
1 l    vatten
½ msk    malen ingefära
½ msk    gul curry
2 tsk    gurkmeja
2 tsk    nymalen svartpeppar
1 ask    jungfrusallad
1 dl    kokta kikärtor
1 dl    kokta svarta bönor
½ dl    olivolja
2 dl    turkisk yoghurt
1 msk    flytande honung
1 msk     limejuice

Salt och nymalen svartpeppar efter smak

Grilla filéerna med lite olja i en het grillpanna, alternativt på utomhusgrillen, salta och peppra efter smak. Värm filéerna i ugnen på 220°C i ca 5 minuter innan servering för mer färg.
Koka upp vattnet med ingefära, curry, gurkmeja, peppar och salt.
Tillsätt bulgur och koka enligt anvisning, häll av och låt svalna.
Blanda bulguren med jungfrusallad, kikärtor, bönor och olivolja innan servering.
Rör ihop yoghurt med honung och lime, smaksätt med salt och peppar.