Coolaste drinken i höst

Baileys® Mint Chocolate – största nyheten på 30 år

Baileys® introducerar nu för första gången sedan lanseringen för drygt 30 år sedan en nyhet – Baileys® Mint Chocolate. Med en välbalanserad touch av mint erbjuder Baileys® Mint Chocolate ytterligare en smakdimension som gör den till en given succé på höstens tillställningar eller när man bara vill njuta av en god drink hemma efter en lång arbetsam dag.

Baileys® Original Irish Cream har under åren framgångsrikt vunnit konsumenternas hjärtan och dess omåttliga popularitet är idag ett faktum. Med sin lyxiga smak av choklad, vanilj, färsk grädde och irländsk whiskey är Baileys® världens mest sålda likör. Baileys® Mint Chocolate har samma förutsättningar att bli lika populär. Med dess inslag av mint har man adderat en ny twist vilket gör den till någonting alldeles extra.

– Efter 30 år känns det väldigt kul att Baileys nu utökar sitt sortiment med en ny spännande smak. Jag är helt övertygad om att Baileys Mint Chocolate kommer att tilltala både trogna konsumenter och locka till sig många nya Baileysfans. Smakerna mint, choklad och vanilj får i kombination med den finaste irländska whiskeyn en oemotståndlig smak, säger Magnus Bååthe, Brand Manager på Diageo Sweden.

Serveras kyld i goda vänners lag

Baileys® Mint Chocolate passar utmärkt både som välkomstdrink och avec eller när man bara vill njuta av en härlig drink i goda vänners lag hemma eller på krogen. Likören avnjuts som bäst väl kyld, antingen med is eller som den är. Ett tips är att förvara Baileys® Mint Chocolate i kylskåpet, på så sätt har du den perfekt tempererad när den ska serveras.
Sverige är en av de första marknaderna där Baileys® Mint Chocolate finns att köpa. Från och med den andra oktober ingår Baileys® Mint Chocolate i Systembolagets ordinarie sortiment. Priset är 196 kronor för 700 ml.